2/12

Arg blev jag på morgonen men gick över efter att ha sovit på bussen för då slutade jag tänka på de :P
Trött som tusan, men jobbade på. dagen gick hyffsat snabbt slutade 3 sen mötte jag upp elink på stan så gick vi och vandrade :) Köpte mig på lunchen nå Estee lauder kit med en mascara å en mascara primer å sminkborttagning :)

Senare så köpte jag mig en hårfärg, köpte faktiskt inte en blondering för nu ska mitt hår bli bra :P skulle gå in och boka en klipptid men så klart så for de ut skallen kom på de när vi var på dollarstore :P Köpte oxå även anders ena julklapp å en present åt sofia som fyller åtta år idag! :) så hann spretta 1400 på några timmar, men nu måste ajg vara väldigt sparsam med mina pengar som jag har kvar så dom räcker tills jag får min lön. fast de vet jag redan nu att de inte kommer att gå för de är ändå 13dagar dit :o inte bra.
Sen efter vi hade varit på dollar for vi på björksgatans retaurag, gott som tusan var de å man fick svin mkt med mat för bra priser :P
Efter vi kom till råne så for vi hem till mig och såg desperate eftersom vi missade det igår, KUL att dom sista tre mest srännande minutrerna inte var med!!!! så sitter nu och laddar ner de så jag ska se de strax :)
Funderar på att färga håret å duscha nu för nu är de inte så länge kvar tills anders kommer hem :)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0